Mangler du de famøse grønne fingre? Vi klarer effektivt dit havearbejde

Dit multiservice firma i Østjylland 

Trænger din have til en kærlig hånd, men mangler du tiden, energien eller lysten til at trække i arbejdstøjet? Så rykker vi hos Ilsøs Multiservice meget gerne ud og varetager arbejdet for dig i Hinnerup, Randers, Hadsten m.m. 

Vi er erfarne i vores fag, og vi udfører en lang række forskellige opgaver indenfor haverenovation. Vores dygtige medarbejdere tager derfor med glæde fat, uanset om du skal have ryddet hele din have, eller om du blot har behov for træfældning, så der kan komme lidt ekstra sollys ind på terrassen.

Ingen opgave er for stor eller lille

Havearbejde kan virke som en uoverskuelig opgave, hvis de grønne fingre mangler, og i en travl hverdag forstår vi godt, hvis haveprojektet havner nederst på prioriteringslisten.

Derfor kan du, i et samarbejde med os, trygt overlade alt havearbejdet i vores hænder og blot nyde synet af, at din have tager form og bliver flot.

Intet have- eller anlægsarbejde er for stort eller småt til os. Vi hjælper dig meget gerne med:

  • Rydning af hele haver
  • Anlægning af græsplæner
  • Fældning af træer og buske
  • Opgravning af hække
  • Beplantning af hække og bede

Vores fokus er glade og tilfredse kunder, da vi naturligvis ønsker, at du vælger os igen til dit næste haveprojekt. 

Derfor sætter vi en ære i at lave et veludført stykke havearbejde af højeste kvalitet efter netop dine ønsker.  

Skal vi klare dit havearbejde? Kontakt os i dag

Lyder vi som de rette til at få din have til at blomstre, eller ønsker du at vide mere om vores forskellige services, så kommer vi gerne forbi dig til en personlig snak om lige netop dit projekt.

 

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt os allerede i dag 

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon +45 60 19 56 10  til en uforpligtende snak omkring renovering af hus. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på ilsosmultiservice@hotmail.com

Få et uforpligtende tilbud af Ilsøs Multiservice