Vi udfører alt indenfor belægning – skal vi klare din opgave?

Dit lokale multiservice firma i Østjylland

Belægningsarbejde er noget, du godt selv kan udføre, men vil du sikre dig et holdbart, æstetisk og flot resultat, skal du have hjælp af professionelle – og det er vi! 

Hos Ilsøs Multiservice er vi særdeles erfarne indenfor vores fag, og vi sætter en stor ære i at lave et veludført stykke arbejde for vores kunder hver gang.

Vi varetager belægningsarbejde i Hinnerup, Hadsten, Randers og mange andre østjyske byer, hvilket gør os til dit lokale multiservice firma i Østjylland.

Vi har et bredt kompetencefelt

Vælger du os til at udføre din opgave indenfor belægning, er du garanteret medarbejdere, der ved, hvad de laver, og er stolte af deres arbejde. Vi besidder stor faglig viden, mange års erfaring, samt et bredt kompetencefelt. Det gør os til det oplagte valg til enhver type belægningsarbejde.

Vi udfører bl.a.:

  • Al flisebelægning
  • Støttemurer
  • Trapper
  • Belægning af indkørsel

Vi ønsker udelukkende glade og tilfredse kunder, da du naturligvis skal vælge os igen til dit næste projekt. Du kan således være sikker på, at vi altid lytter til dine behov for hver enkelt opgave. Vi sætter en ære i, at inkorporerer dine tanker og ønsker i vores arbejde.

Har du et belægningsprojekt vi skal kigge på?

Skal vi udføre belægningsarbejde hjemme hos dig, eller kunne du tænke dig flere oplysninger om vores services, vil du blot have vendt et par ideer, eller have et overslag på en pris, så kommer vi gerne ud til dig, og kigger på lige netop din opgave.

En samtale eller et møde med os er selvfølgelig helt uforpligtende

Vi ser frem til at kunne hjælpe dig!

Kontakt os allerede i dag 

Lyder dette interessant, er du meget velkommen til at tage kontakt til os på telefon +45 60 19 56 10  til en uforpligtende snak omkring renovering af hus. Alternativt er i velkomne til at sende en mail på ilsosmultiservice@hotmail.com

Det er vigtigt at afklare formålet med belægningsopgaven og hvad man ønsker at opnå ved at udføre den.

Det er vigtigt at fastlægge et realistisk budget for belægningsopgaven, så man undgår at overskride de økonomiske grænser.

Kontakt os hvis du har brug for vejledning for at fastlægge dit budget til din belægningsopgave.

Det er vigtigt at fastlægge det nøjagtige omfang af belægningsopgaven, så man ved præcis, hvad der skal udføres og hvad der kan forventes.

Det er vigtigt at overveje, hvilke materialer og udstyr der vil blive brugt til belægningsopgaven, så man sikrer, at opgaven udføres på en effektiv og sikker måde.

Det er vigtigt at overveje, hvordan belægningsopgaven vil påvirke det omkringliggende miljø og naboer, og om der er særlige hensyn, der skal tages.

Få et uforpligtende tilbud af Ilsøs Multiservice

[forminator_form id=”404″]